UDS: U SKUPŠTINI ĆEMO ŠTITITI SVE KOJI ŽELE NORMALNU ZEMLJU
AKTUELNO 16. jun 2020.

UDS: U SKUPŠTINI ĆEMO ŠTITITI SVE KOJI ŽELE NORMALNU ZEMLJU

Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Nišu da će UDS posle izbora 21. juna ući u Skupštinu kako bi zastupala i štitila građane koji žele zemlju baziranu na evropskim, demokratskim vrednostima i koji su politički protivnici postojeće vlasti.

„Ujedinjena demokratska Srbija ide u Skupštinu Srbije da tamo zastupa i štiti sve koji su za normalnu zemlju a koji su poltički protivnici ove vlasti,“ kazao je Đurić u Nišu.

Đurić je dodao da će posle ulaska u parlament Ujedinjena demokratska Srbija nastaviti da širi svoju mrežu i jača infrastrukturu širom Srbije i okuplja sve demokratske snage.

„Odatle (iz parlamenta) ćemo nastaviti da širimo svoju mrežu po celoj zemlji. Nastavićemo da okupljamo i sve demokratske snage“, rekao je Đurić.

Ujedinjena demokratska Srbija je osnovana kao baza za sve građane, ali i političke opcije, koji Srbiju žele da vide u okviru Evropske unije, izgrađenu na demokratskim principima sa čvrstim institucijama.

„(Nastavićemo da se okupljamo) oko vrednosti, oko Evrope, demokratije, vladavine prava...“, rekao je Đurić.

Na listi pod rednim brojem 7 nalaze se ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za bolji život svih građana Srbije.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA