UDS: GRAĐANI U SVOJIM RUKAMA DRŽE KLJUČ PROMENA U SRBIJI
AKTUELNO 18. jun 2020.

UDS: GRAĐANI U SVOJIM RUKAMA DRŽE KLJUČ PROMENA U SRBIJI

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Lebanu da su građani ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji i pozvao sve koji žele pristojnu, demokratsku, građansku i evropsku zemlju da glasaju za listu na mestu broj 7

"Građani Srbije su ti u čijim rukama se nalazi ključ promena u Srbiji. Izlaskom na izbore 21. juna i glasom za listu Ujedinjene demokratske Srbije na mestu broj 7 napravićemo prvi korak ka promenama“, rekao je Đurišić.
Đurišić je dodao da je ulazak u parlament Ujedinjene demokratske Srbije prvi korak ka stvaranju demokratskog društva, daljeg okupljanja svih demokratskih političkih snaga, širenju organizacije i mreže po celoj Srbiji. UDS će to raditi posle ulaska u Skupštinu zato što je to jedini put da se stvore uslovi za pobedu i promenu sadašnje vlasti.
„Promenama koje će od Srbije napraviti ponovo pristojnu, demokratsku, građansku, evropsku zemlju kazao je Đurišić.
Poseta Lebanu u finišu izborne kampanje za Ujedinjenu demokratsku Srbiju ima poseban značaj s obzirom na to da su u javnost bile plasirane netačne informacije o broju potpisan prikupljenih u ovom malom mestu na jugoistoku Srbije.
Lebane služe i kao pravi primer samostalnog organizovanja građana za borbu protiv vlasti na izborima koji su prikupili potpise i za lokalnu i za republičku listu i zajedno sa Ujedinjenom demokraskom Srbijom žele da se na ovim izborima bore za bolju i izvesniju budućnost.
Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.