ZAŠTO TREBA GLASATI NA IZBORIMA
16. jun 2020.

ZAŠTO TREBA GLASATI NA IZBORIMA

Srbija je u agoniji. Režim izgleda jači nego ikada, i pored brojnih afera i grešaka. Demokratska opozicija je razjedinjena i deluje da nikada neće pobediti, Ipak, postoji DOBRA VEST

1. Okupljanje
Dobra vest je da je našu, opozicionu stranu, moguće pokrenuti. Napraviti temelj buduće pobede. Bez toga, agonija će se nastaviti.

Za pobedu nam treba velika organizacija koja se širi i na kraju pobedi.

Prvi korak smo napravili pre 6 meseci. Okupili smo grupe građana i organizacije iz cele Srbije posvećene građanskim vrednostima.
Zajedno idemo na izbore.

2. Programska koalicija
Zatim smo okupili koaliciju na jasnim programskim osnovama. Cilj: najbržim putem do boljeg života za ljude. Način: Srbija punopravna članica Evropske unije.

3. Nismo imali dileme oko bojkota
Prvi smo doneli odluku o izlasku na izbore. Nismo kalkulisali. Rekli smo da je bojkot greška. Ne donosi ništa, a režimu daje vreme da još više ojača.

4. Nećemo svađe, naročito sa opozicijom
U kampanji su nas napadali svi. I stranke opozicije. Nismo odgovarali. Opozicija ne treba međusobno da se svađa. Zato što mi znamo da ćemo, svi koji smo za evropsku, demokratsku Srbiju, na kraju morati da se ujedinimo. Da bismo na izborima smenili vlast.

5. UDS u Skupštini
Moramo u parlament. Idemo tamo da zastupamo sve koji su za normalnu zemlju, a protiv su režima. Bez nas kao opozicije, u Skupštini bi zavladao još dublji mrak.
Širićemo organizaciju. Pokriti celu Srbiju.

6. Čeka nas maraton. I pobeda na kraju.
Do sledećih izbora, gradićemo alternativu. Jasnom politikom u Skupštini. Jačanjem partnerstva sa Zapadom. Ujedinjavaćemo sve demokratske snage. Uvek na vrednostima. Evropa. Demokratija. Građanska država. Vladavina prava. Solidarnost. Decentralizacija.

Tako ćemo uveriti sve da je pobeda moguća. Tada ćemo zaista pobediti.

7. Dobra vest: Sve počinje 21. juna. Glasanjem za UDS.
Ako ste za ovaj plan – zovemo vas da budete njegov deo. Od početka.

Izađite na izbore 21. juna i glasajte za listu broj 7.

Za Ujedinjenu demokratsku Srbiju!